Obavještavamo Vas da će se pobožnost Domovinskog križnog puta umjesto u Tvrđavi Brod održati u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva (Velika crkva), Trg Sv. Trojstava 1, Slavonski Brod.

Početak pobožnosti ostaje prema dogovoru u 17:30 sati (molimo predstavnike udruga zadužene za postaje da dođu 10-tak minuta ranije), nakon čega je sveta misa s početkom u 18:30 sati.

Isto tako Vas obavještavamo da na pobožnost nije potrebno donositi lampione.

Kako je do promjene došlo zbog pogoršanih vremenskih uvjeta, molimo Vas za razumijevanje i suradnju o smislu prosljeđivanja obavijesti članovima udruga.

Slavonski Brod grbPozivamo udruge građana koje djeluje na području grada Slavonskog Broda da svoje projekte/programe prijave na Javni natječaj za financiranje programa ili projekata udruga za 2018. godinu koji su od interesa za opće dobro

Natječaj je otvoren do 16. veljače 2018., a prijave se dostavljaju poštom ili predajom u Pisarnicu Gradske uprave na adresu: 
Grad Slavonski Brod
Upravi odjel za društvene djelatnosti
Vukovarska 1 
35000 Slavonski Brod

S naznakom „Javni natječaj za financiranje programa ili projekata udruga građana za 2018. godinu koji su od interesa za opće dobro - ne otvarati.“.

Prilozi: